Bij BuurmanSportprijzen kunt u kiezen uit verschillende vormen van betalen. Alle betalingen die worden verricht zijn volledig veilig en worden uitgevoerd door een betrouwbare en erkende Payment Processor (Mollie) die zorgt voor een veilige betaling en betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde SSL verbinding. U hoeft enkel te kiezen hoe u wenst te betalen en binnen een paar stappen is de betaling verricht.

U heeft de keuze uit de volgende betaalmethoden:

iDeal
De meest gebruikte methode. Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot bank dan kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig gebruik maken van iDeal, de gemakkelijkste manier om te betalen via het internet.
Voordelen van iDeal op een rijtje:
• iDeal is snel en simpel te gebruiken.
• Bij iDeal bent u zeker van een veilige verbinding zonder een hoop gedoe.
• U hoeft niet te wachten op de verwerking van de betaling, die wordt namelijk meteen verwerkt.
• iDeal is volledig gratis te gebruiken.

Creditcard
U hoeft enkel het creditcardnummer door te geven tijdens een veilige verbinding en de betaling wordt direct geregeld. Bij het gebruik van een creditcard worden geen kosten gerekend, ook dit is volledig gratis voor u. Uiteraard werken we met alle bekende merken zoals Mastercard, Maestro en Visa.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België. Omdat ook veel van onze klanten uit België komen wordt deze dienst aangeboden. Ook hierbij worden geen kosten aangerekend tijdens het betalen. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Belfius
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar.

KBC/CBC-Betaalknop
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat je de betaalknop hebt geselecteerd kies je voor KBC of CBC en wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten

Sofort Banking
Een heel handige manier van betalen die in opkomst is. U hoeft enkel de bank te selecteren, het bedrag te kiezen en binnen 30 seconden kan u via de software betalen. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.